Deepchill® gir en tilpasningsdyktig kjøle- og konserveringsprosess som er ideell for et bredt spekter av bruksområder. Bedrifter over hele verden i en rekke bransjer bruker Deepchill®-systemet for rask, jevn og langvarig kjøling. Det kan brukes i forskjellige former, avhengig av dine behov, alt fra flytende masse til tørr krystallform. Deepchill® er helt naturlig og trygt for bruk i direkte kontakt med matvarer.

download-pdf-icon Last ned brosjyren

Tilpasses dine behov

Deepchill® 10-40

En lett flytende «slurry»-væske som gir den raskeste kjølehastigheten. En ideell løsning for bruksområder som krever rask nedkjøling.

Deepchill® 50-60

En tykkere «masse» som inneholder en høyere konsentrasjon av krystaller, som gir langvarig kjøling og større beskyttelse rundt sårbare produkter.

Deepchill® 100

Tørre, frittflytende «krystaller» som gir overlegen kjøling for væskefrie eller saltfrie omgivelser. Ideell for pakking og frakt av produkter, eller som kunstsnø.

Visste du at..?

Kjølehastighet er direkte relatert til overflatedekningen

Kjølehastigheten er proporsjonal med arealet til isens overflatekontakt. Med andre ord påvirker overflatedekningen direkte tiden som trengs for å fjerne varmen fra et produkt. Deepchill® avkjøler produkter minst 3 ganger raskere enn vanlig is, fordi de små sfæriske krystallene legger seg tett inntil produktet uten å etterlate luft- eller varmelommer.

surface-coverage-img

Visste du at..?

Krystallstørrelse er viktig!

Slurry-is består av milliarder av krystaller suspendert i vann. Men ikke all slurry-is er lik, selv om de inneholder en lignende konsentrasjon av krystaller (AKA-isfraksjon). Mindre krystaller danner en mer homogen slush som holder væsken og knapt skiller seg.

Slurry med større krystaller er imidlertid lettere å drenere, og dette er banebrytende for bruksområder som pakking av sjømat eller råvarer. Mens pumpens evne og dekning forblir den samme, kan overflødig vann lett dreneres, og bare krystaller er igjen for å bevare produktet over lengre tid.

Deepchill®-systemer er de eneste i verden som kan justere størrelsen på sfæriske krystaller fra små (0,1 mm) til store (1 mm) for å passe til enhver bruk.

Меню